Gastenboek


Welkom in het Gastenboek van Meulemansduiven.nl.

Ik zou het erg waarderen als u een reactie in het gastenboek wilt achterlaten.

 

Dank U wel voor het bezoeken van de website.

Met vriendelijke groeten,

Hans Bastiaansen


Welcome to the Guestbook of Meulemansduiven.nl.

I would really appreciate it if you leave a comment in the guestbook.  

 

Thank you for visiting the website.  

With best regards,

Hans Bastiaansen


Willkommen im Gästebuch von Meulemansduiven.nl.

Ich würde mich sehr freuen, wenn Sie einen Kommentar im Gästebuch hinterlassen würden.

 

Vielen Dank für Ihren Besuch auf der Website.

Mit freundlichen Grüßen,

Hans Bastiaansen


BELANGRIJK! / IMPORTANT!

Deze pagina is niet voor vragen over of naar duiven, gebruik a.u.b. hier de pagina "CONTACT" voor !

This page is not for questions about or for pigeons, please use the page "CONTACT" for this 

Thank you !

Diese seite ist nicht für fragen zu tauben gedacht, bitte benutzen Sie dafür die seite "KONTAKT" danke !


Reactie plaatsen

Reacties

Hans Meussen
2 maanden geleden

Ik was op zoek naar een spierwitte kwaliteitsduif om mijn stam witte postduiven te versterken en ik denk die bij HB Pigeons te hebben gevonden. Aan de afstamming zal het niet liggen. Zo nu en dan vallen er uit de Meulemans duiven ook witte en uit 2 x wit kweek ik bijna altijd weer witte.
Zo heb ik mijn stam opgebouwd uit bewezen duiven en doe ik nu met witte duiven aardig mee in de top van de vereniging.
Hans heeft deze pieper per koerier opgestuurd en deze kwam in goede conditie aan. Ik ga hem wel spelen op de natour, want ik wil wel weten wat ie in zijn mars heeft. Het duifje voelt goed aan en toert al aardig met de late jongen om het hok.

André Farla
6 maanden geleden

27-01-2024 Naar HB pigeons geweest samen met duiven/vriend BERRY wat hebben we een fantastische dag gehad naar bijna 3 uur rijden aangekomen vanuit Groningen in Waspik .
Ik had met Hans afgesproken een 4 tal koppels zuivere Meulemans duiven te komen halen die ik via foto,s en stambomen bij hem had aangeschaft waaronder een rechtstreekse zoon van de prinses . Wat een geweldige duiven echte ouderwetse Meulemans duiven doffers wat doffers zijn en duivinnen die ook echt duivinnen zijn blokken beton in de hand en super gespierd en een geweldige uitstraling .
Masr 4 koppels was nog niet genoeg Hans had ook nog een choco duivin inteelt prinses en een geweldige doffer zoon uit de dark prince die bood hij mij aan en deze duiven zijn uiteraard ook meegegaan naar Groningen.
Ik ga met deze duiven zuiver kweken en dit jaar met de jonge duivenvluchten mogen zij laten zien wat een geweldige kwaliteiten zij hebben heb er de volste vertrouwen in !!!
Hans super bedankt wij houden uiteraard contact en hou je op de hoogte !!!
Vriendelijke groet ,
André Farla

John van Swaaij
2 jaar geleden

Hoi Hans,

Even een berichtje van mij. Ik ben in het voorjaar bij je geweest. Ik kreeg van mijn beste vriend een verassing. Het bleek dat hij na lang zoeken op jou adres was uitgekomen en ik bij jou duiven uit mocht zoeken. Graag had ik rode gehad. Die had je helaas niet meer. Wel heb ik 2 prachtige duiven uitgezocht. Beide duiven hebben super goed gevlogen! Het duivinnetje was 2 keer mijn 1ste duif en zat bij de top 5 in de vereniging. De doffer was van de 6 keer inzetten 4 keer in de prijzen gevlogen. Ik wil je enorm bedanken voor je gastvrijheid en ik kom graag met mijn kameraad in het komend voorjaar weer naar je toe.

Vriendelijke groet,
John

Wil Cordfunke
2 jaar geleden

Zaterdag, 24 september, mocht ik bij HB Pigeons een bont koppel choco's uitzoeken voor mijn nieuwe hok welke ik aan het bouwen ben.
Ik werd hartelijk ontvangen door Hans en Wilma en voelde me meteen thuis. Wat een prachtige, sterke en gezonde duiven. Echte 'Meulemansen' Hans heeft het prima voor mekaar. Heb een mooi bonte Choco's uitgezocht welke ik half November ga ophalen. Beide duiven met een overzichtlijk Pedigree.
Hans bedankt!

Willy van Zwolgen
2 jaar geleden

ben vanmorgen bij Hans geweest heb een meulemans duivin uitgezogt er zaten allemaal zuivere meulemans duiven een lust om te zien wat voor een klasse duiven er zitten en je wort er ook goed ontvangen.

Kai Gerlach
2 jaar geleden

Hallo Hans,

vielen Dank für die Tauben, die ich bei Dir am Wochenende, abholen durfte. Es war toll deine Tauben anzusehen und auch in die Hand nehmen zu können. Sie sind top!

Wünsche Dir weiterhin viel Erfolg mit deinem Zuchtstamm den du Dir aufgebaut hast.

Wir sehen uns wieder!

Gruß Kai

Willy van Zwolgen
2 jaar geleden

ben vandaag op bezoek geweest bij Hans heb geweldige duiven in de hand gehad en heb twee mooie duiven meegekregen Hans bedankt.

Dave thompson
2 jaar geleden

Many thanks Hans for the beautiful young birds

Edwin Ortiz
3 jaar geleden

Very beautiful collection of pigeons

Bentein Ronny
3 jaar geleden

Met het oog op het iets wat verder werk een jonge duivin bijgehaald bij Hans en dit in blind vertrouwen . De duif enkel gezien op foto maar Hans kennende weet ik dat er enkele kwaliteit op zijn hok zit en dat ik zeker niet teleurgesteld zal zijn . Hans , dankuwel voor de vlotte medewerking om de duif bij mij te laten leveren . Ik twijfel er niet aan dat ik in de toekomst nog wel zal komen aankloppen bij jou . Veel succes verder met je kweekhok

Groeten Ronny